chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

RAPPORT: ISIS OCH MEXIKANSKA KARTELLER STRIKE PÅ OSS PÅ MEXICO

Publicerad 2017-01-16 07:51:03 i Allmänt,

Shootout på byggarbetsplatsen för nya amerikanska konsulatet här veckan

Shootout på byggarbetsplatsen för nya amerikanska konsulatet här veckan

Joe Biggs bryter ner rapporter från rättsliga Watch att ISIS militanta gått samman med mexikanska karteller och attackerade en USA: s konsulat i Nuevo Laredo, Mexiko.

Högnivåregeringskällor berättade också rättsliga Watch att straffar var kopplad till en plan som omger attacker mot USA under tiden för presidentinstallationen.

PROTEST SYFTAR TILL "TAKE DOWN" WHITEHOUSE.GOV PÅ INVIGNINGSDAGEN

Publicerad 2017-01-16 07:47:19 i Allmänt,

 

Nationella PR-tjänst cirkulerar-sedan drar frisättning belyser kampanj för att krascha regeringens hemsida

En ledande PR-tjänsten blästrade och sedan bort ett pressmeddelande denna vecka lyfta en kampanj för att protestera mot invigningen av Donald Trump genom att krascha WhiteHouse.gov.

PR Newswire, en global news frisättning distributionstjänsten, cirkulerade en torsdagen lyfta en kampanj som lanserades av Protester.io, en digital protest organisera plattform, att "ta ner" Vita husets hemsida nästa fredag ​​i protest mot Trumps invigning.

"Den 20 januari, är hundratusentals amerikaner kommer till Washington, DC för att marschera i protest invigningen av Donald Trump. Miljontals fler runt om i landet kommer att ansluta sig till orsaken hemifrån. Om du inte kan göra det till Washington DC den invigningsdagen, kan du ändå delta genom att ockupera whitehouse.gov nätet ", den frigör läsa .

"Varför är det viktigt att delta? Är inte detta bara en annan val? Vi har inte förlorat vår demokrati ännu, men det är absolut hotad. Det enda sättet vi kommer att försvara och återuppliva vår demokrati är genom att mobilisera. "

FALSKA NYHETER: BUZZFEED TRUMF HIT PIECE "OETISKT" ENLIGT HÖGSKOLESTUDENTER

Publicerad 2017-01-16 07:43:16 i Allmänt,

Falska påståenden om rysk utpressning inte tros av unga amerikaner

CampusReform gick till Georgetown University och frågade eleverna vad de tyckte om Buzzfeed släppa okontrollerade uppgifter i en artikel avsedd att förtal Donald Trump.

Nästan alla studenter tillfrågade sade att springa med anonymt anskaffas informationen var oetiskt och borderline förtal.

 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela