chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

CNN klandrar "europeiska fascismen" Nice terrorattack

Publicerad 2016-07-17 22:29:44 i Allmänt,

 

Faktum är att alla muslimska terrorattacker är fel "europeiska fascismen", inklusive de i Turkiet och Irak

CNN nationell säkerhet analytiker Peter Bergen sade att "ökningen av den europeiska fascismen" är att skylla för Mohameds terrorattack i Nice, Frankrike.

På tal torsdag på CNN: s Anderson Cooper, Bergen sa :

De stora drivkrafterna bakom detta är ett regionalt inbördeskrig mellan sunniter och shiiter, kollapsen av arabiska regeringarna runt Mellanöstern, du vet de stora vågor av invandring - resultatet av dessa två fenomen - och sedan ökningen av den europeiska fascismen att vara frank.

Jag menar, i varje enskilt land, inklusive Frankrike, där nationalistiska fronten - den väsentligen ultranationalistiska, proto-fascistiskt parti - gör ganska bra och jag tror att kombinationen av storskalig invandring och ökningen av den europeiska fascismen är en mycket giftig blanda och tyvärr kommer att fortsätta att producera händelser som vad vi har sett i kväll igen, och igen, och igen, och det finns inga enkla lösningar för detta.

Faktum är att alla muslimska terrorattacker är fel "europeiska fascismen", inklusive de i Turkiet och Irak.

Längst till höger i Europa är också att skulden för de historiska muslimska erövringskrig, som alla beror på den européernas kryddig retorik.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela