chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

NANCY PELOSI VET SÄKERT PUTIN HACKADE DNC

Publicerad 2016-07-27 06:12:00 i Allmänt,

 
"Bevis" kommer från FBI, CIA och DHS anslutna företag
Kalifornien demokrat och minoritetsledaren av huset Nancy Pelosi berättade frun av den tidigare chefen för Federal Reserve finns det ingen tvekan om ryssarna hackat DNC och försedd Wikileaks med en gruva av pinsamma e-postmeddelanden.
Kalifornien demokrat och minoritetsledaren av huset Nancy Pelosi berättade frun av den tidigare chefen för Federal Reserve finns det ingen tvekan om ryssarna hackat DNC och försedd Wikileaks med en gruva av pinsamma e-postmeddelanden.
Nancy Pelosi på DNC hack ". Ryssarna hackat Demokratiska nationella kommittén Det råder ingen tvekan om att" https://t.co/HPuCBCgIMF
- MSNBC (@MSNBC) 26 Juli 2016
Naturligtvis finns det ingen bekräftelse ryssarna är ansvariga, men det har inte stoppat demokraterna och deras kompisar i tjänste media från att dra slutsatser.
Trevor Timm , skriver för The Guardian, säger att de kanske vill hålla sina hästar:
Det är fantastiskt hur snabbt media är villiga att avstå från någon skepsis och hoppa till konspirations färgade slutsatser där Putin är inblandad. Han har kopplats till allt från Brexit, Jeremy Corbyn, Grekland och Spanien. Människor behandlar honom som en allsmäktig hjärnan som i hemlighet och utan ansträngning styr världshändelserna. Här är en idé: vi kanske borde sluta ge honom så mycket kredit?
Pelosi inte avslöja sin källa, men det är ganska lätt att räkna ut.
Flesta av de "bevis" på påstådd ryska hacking kommer från de cyberfirmor FireEye och Crowdstrike. Båda har lukrativa kontrakt med den amerikanska regeringen.
En Crowdstrike systerbolag, CrowdStrike Services, Inc., drivs av en före detta FBI verkställande. FireEye fick sitt riskkapital från In-Q-Tel, CIA: s informations tech värdepappersföretag. Det var den första cybersäkerhetsföretag tilldelas certifiering av Department of Homeland Security.
Vänstra osagt i diskussionen är det faktum NSA leder den mest sofistikerade cyberattack grupp i världen. Kallas ekvation Group, det upptäcktes av Kaspersky Labs och avslöjad i 2015 under Kaspersky Security Analytiker toppmötet i Mexiko. Man tror gruppen pionjärer malware tekniker senare används i Stuxnet, en illvillig datormask som utvecklats av USA och Israel och användas mot Iran.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela