chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

RAPPORT: MEXIKO VILL BYGGA TRUMPS WALL STOPPA OLAGLIG INVANDRING

Publicerad 2016-07-27 06:39:14 i Allmänt,

 

Genom att bygga väggen på sin södra gräns med Centralamerika.

Det visar sig att Donald Trumps föreslagna gränsmuren är inte en så dålig idé trots allt. Även Mexikos nuvarande och tidigare presidenter har både lambasted Trump för innebärande att en vägg skulle bromsa invandringen, visar det sig att mexikaner gillar tanken.

Det finns en liten varning dock. Mexikaner vill inte bygga muren på US-Mexiko gränsen, utan snarare vill de hejda invandringen i sitt eget land genom att bygga muren på sin södra gräns med Centralamerika:

En av de största dagstidningar samt Mexikos gräns mot Texas efterlyser en gränsmuren med Centralamerika, som liknar den som främjas av republikanska presidentkandidaten Donald J. Trump.

Redaktionen för El Mañana, en av de största tidningarna i gränstillstånd Tamaulipas,   skrev ett stycke som heter " Ja gränsmuren ... men i Mexiko södra ." Verket berömmer idén om gränsmuren, inte på gränsen till Mexiko, men på gränsen till Centralamerika.

"Längs den mexikanska lugn gränsen och ro kom till ett slut, centralamerikaner spelat en stor inverkan," El Mañana s bit hävdade.

Gränsen tidningen mexikanska ger en kontroversiell uppfattning om gräns Wall; som är en av de viktigaste frågorna i Trumps kampanj.

"Mexiko sydöstra har två gränser; en med Guatemala och ett med Belize, som inte ger någon fördel, utan tvärtom bara problem väcks av dessa korsningspunkter som används för den nya invasion. Den används av centralamerikanska letar efter en väg in i USA. "El Mañana redaktionsråd skrev.

En av de frågor som nämns i de redaktionella bit pekar inte bara på de horder av guatemalaner, Salvadorans och honduraner som flockas till Reynosa i ett försök att komma till USA, men också till det stora antalet centralamerikaner som finns kvar i Mexiko efter utvisning .

Fullständig rapport på Breitbart

Östeuropeiska länder utökar sina gränsstängslet nätverk för att hålla mitt öster flyktingar från att korsa in i deras länder, en strategi som har skär illegal invandring med över 90% i dessa länder.

President Obama gjorde ett framför Vita huset ännu högre och mer genomarbetade.

Fängelser tenderar att bygga dem också.

Mexikan vill ha en.

Och nu även Demokratiska nationella kommittén har beslutat att staket arbeta för att hålla ut riff-raff. De har byggt en 8 fot hög, fyra mil långa staket runt deras konvent .

Det verkar som dessa dagar alla vill bygga en mur.

Men enligt tidigare DHS chefen Janet Napolitano, gör väggar fungerar inte att hålla folk borta och är ineffektiva invandringspolitik, så vi är inte säker på vad alla väsen handlar om.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela