chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

EXKLUSIVT: OBAMACARE TILL SJÄLVFÖRSTÖRANDE - OM TRUMP LYDER LAGEN

Publicerad 2017-04-12 22:46:41 i Allmänt,

 

WASHINGTON DC - Om president Trump lyder lagen och stoppar Treasury från att avleda medel för att betala Care subventioner som kongressen vägrade att fonden, Obamacare kommer själv destruct nästan omgående.

En viktig datum är den 12 maj 2016. Det var den dagen då US District Judge Rosemary Collyer, när det gäller USA: s representanthus v. Burwell (130 F. Supp. 3d 53, US District Court, District of Columbia) styrde mot hälsa och mänskliga tjänster sekreterare Sylvia Matthews Burwell.

Domare Collyer beslutade HHS sekreterare Burwell hade ingen konstitutionell rätt att avleda medel kongressen avsatt till en del av ACA att finansiera Care bidragsutbetalningar till försäkringsbolag i en annan del av ACA, avsnitt 1402 - klausulen definierar försäkrings subventioner - när kongressen minskade specifikt lämpliga några medel till avsnitt 1402 för att betala försäkringen bidraget.

”Betala ut avsnitt 1402 ersättning utan ett anslag bryter därmed konstitutionen” domare Collyer avslutats. ”Kongressen auktoriserad minskad kostnadsdelning men inte lämpliga medel för det, under räkenskapsåret 2014 budget eller senare.”

Obama-administrationen överklagat tingsrättens beslut i USA: s representanthus v. Burwell till den amerikanska appellationsdomstolen.

Obama-administrationen på sin egen auktoritet beslutat att fortsätta betala ACA försäkring subventioner som kongressen vägrade att fond, medan målet var domen.

Knowing kongressen hade vägrat att finansiera försäkrings subventioner Obama-administrationen var aldrig kommande besvara direkt om ACA försäkring bidragsutbetalningar kom från Fannie / Freddie NWS, eller från andra källor i finansskatte allmänna medel.

Poängen är att om Trump administrationen beslutat att helt enkelt släppa Circuit Court överklagande i Burwell skulle tingsrätt beslut etablerat lag.

Resultatet skulle bli Trump administrationen skulle förbjudas från att avleda federala medel för att betala ACA försäkring subventioner med resultatet Obamacare skulle implodera.

”Obama-administrationen överklagat beslutet, men om Trump administration skulle släppa överklagandet skulle subventionerna försvinner”, säger Julie Rovner, Kaiser Health News i en artikel publicerad på April 9, 2017 .

Om försäkringsbolagen var tvungna att ta en förlust genom att absorbera kostnaderna över vad låginkomsttagare försäkrade hade råd att betala för försäkring som krävs enligt Obamacare, kunde inte försäkringsbolaget har råd att ge sjukförsäkring till låga inkomster försäkrade under ACA.

Den 13 mars, 2017 Infowars.com publicerade en detaljerad analys av finansdepartementets ekonomiska rapport för räkenskapsåret 2013 visar hur statskassan använde Net Worth Sweep att konfiskera alla vinster från Fannie Mae och Freddie Mac, placera pengar i rader på Treasury balansräkningen så att medlen kan sopas in Obamacare i smyg.

Problemet är att kongressen minskade specifikt att anslå några medel till avsnitt 1402 att betala för försäkringen bidrag ACA krävs för låginkomsttagare och familjer för att ge försäkring ACA tillhandahålls.

Om låga inkomster försäkring subventioner inte kan betalas, vad Obama-administrationen förstått är att Affordable Care Act (ACA), populärt kallad Obamacare skulle implodera omedelbart.

Poängen är Obamacare beror på kongressen att finansiera tillräckligt skattebetalarnas pengar för att betala försäkringsbolagens subventioner som är skillnaden mellan vad deras sjukförsäkring kostar verkligen och minimal mängd familjer med låga inkomster har råd att betala.

Joshua Rosner, en verkställande direktör för New York-baserade oberoende analysföretaget Graham Fisher & Co., konstaterade också Obama-administrationen sannolikt hade avletts Fannie / Freddie Net Worth Sweep att betala Care försäkring subventioner , till stor del baserat på en detaljerad analys av offentliga register och 45 handlingar som lämnats ut i en rättstvist vinstmedel som regeringen stödda enheter (GSE) investerare.

Rosner hävdar att Trump administration lätt kan offentliggöra resten av 11.000 totala dokument Obama-administrationen tillslutna genom att helt enkelt ta bort Obamas påstående om verkställande privilegium.

Rosner anser vidare Obama-administrationen kämpade för att hålla dessa dokument från allmänheten, eftersom dokumenten visar sannolikt steg-för-steg intriger Obama-administrationen gick igenom bakom stängda dörrar i sin rusning för att slippa förhandla med republikanerna på skuldtaket och på sequestrations, medan Obama-administrationen sökt frenetiskt för att hitta ett sätt att trotsa vilja kongressen genom att hitta medel någonstans att avleda till Obamacare.

”Med tanke på att Obama-administrationen försökte finansiera $ 130 miljarder till vinst pengar till sjukförsäkringsbolag börjar i FY2013, måste man undra om beslutet att ändra Preferred Stock Purchase Agreement i augusti 2012 och sopa GSE vinst på $ 130 miljarder år 2013 ($ 82.400 miljoner från Fannie Mae och $ 47.6 miljarder Freddie Mac) var ett försök att kringgå kongressen om den enskilt viktigaste politiska prioriteringen av Vita huset”Rosner avslutats.

Att Trump administrationen inte har beslutat att sluta avleda medel för att betala ACA försäkring subventioner klargjordes genom en Congressional Budget Office (CBO) rapport som publicerades i januari 2017, undersöka hur upphävande av olika delar av ACS skulle påverka sjukförsäkring och premier .

Här CBO uppskattade eliminerar ACA expansion av Medicaid berättigande och bidragen för försäkringar som köpts via ACA marknads skulle öka antalet oförsäkrade i granarna nya planen år efter antagandet av lagförslaget med 18 miljoner och antalet öka till 32 miljoner 2026.

Infowars.com har rapporterat att en viktig förespråkare för att fortsätta NWS har varit Tennessee republikanska senatorn Bob Corker, hånfullt hänvisar till dem som vill rädda Fannie och Freddie som ”Senator för Wells Fargo” med tanke på dominansen av Wells Fargo jämfört med andra affärsbanker på bolånemarknaden, samt den nyckelroll Wells Fargo lån har spelat till Corker politiska framgång och miljontals dollar i personlig nettoförmögenhet har han lyckats samla.

I ett brev daterat den 29 Mars 2017, Corker avrundas uppåt fyra andra amerikanska senatorer, inklusive Virginia demokrat senatorn Mark Warner att skriva ett brev till Melvin Watt, chef för Federal Housing Finance Agency, be Trump administration att fortsätta Obama NWS utan avbrott .

Men Corker och Virginia demokratiska senatorn Mark Warner inte vill Freddie och Fannie att rekapitalisera eftersom detta skulle vara direkt motverka det ”Housing Finance reform” lagstiftning Corker och Warner har samar sponsrat sedan 2013 .

Denna lagstiftning syftar till att fullfölja Obama-administrationen planerar att skapa en ”bank-centrerad” marknad, stänga Fannie och Freddie och pressa ut små oberoende långivare och gemenskap banker, medan överlämna alla amerikanska bolånefinansiering till Wall Street och stora banker, som Wells Fargo.

Corker och Warner, med sin föreslagna lagstiftningen har smidit att avancera vad läckt Geithner-eran Treasury dokument som publicerats av Infowars.com bevisa var en Obama-administrationen planerar att avsluta ”bostad” som en del av den amerikanska drömmen.

Dessa läckt dokument visar Obamas finansminister Timothy Geithner leder en serie av bland Obama-administrationen tjänstemän och utanför fastigheter ”experter” som avslutades till pressen, som syftar till att ”avveckla” Fannie och Freddie, väl medvetna om att stänga Fannie och Freddie skulle vrida den amerikanska medelklassen i en nation av ”väl inrymt” hyresgäster, med bank ägare / mästare, på modellen i Europeiska unionen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela