chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

PROTEST SYFTAR TILL "TAKE DOWN" WHITEHOUSE.GOV PÅ INVIGNINGSDAGEN

Publicerad 2017-01-16 07:47:19 i Allmänt,

 

Nationella PR-tjänst cirkulerar-sedan drar frisättning belyser kampanj för att krascha regeringens hemsida

En ledande PR-tjänsten blästrade och sedan bort ett pressmeddelande denna vecka lyfta en kampanj för att protestera mot invigningen av Donald Trump genom att krascha WhiteHouse.gov.

PR Newswire, en global news frisättning distributionstjänsten, cirkulerade en torsdagen lyfta en kampanj som lanserades av Protester.io, en digital protest organisera plattform, att "ta ner" Vita husets hemsida nästa fredag ​​i protest mot Trumps invigning.

"Den 20 januari, är hundratusentals amerikaner kommer till Washington, DC för att marschera i protest invigningen av Donald Trump. Miljontals fler runt om i landet kommer att ansluta sig till orsaken hemifrån. Om du inte kan göra det till Washington DC den invigningsdagen, kan du ändå delta genom att ockupera whitehouse.gov nätet ", den frigör läsa .

"Varför är det viktigt att delta? Är inte detta bara en annan val? Vi har inte förlorat vår demokrati ännu, men det är absolut hotad. Det enda sättet vi kommer att försvara och återuppliva vår demokrati är genom att mobilisera. "

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela