chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

AG SESSIONS TILL ILLEGAL ALIENS: 'BORDER INTE ÄR ÖPPEN. KOM INTE.'

Publicerad 2017-04-12 22:53:12 i Allmänt,

 

Justitiekansler Jeff Sessions aviserat en ny era av gränssäkerhet tisdag, lovar snabba förändringar i trasiga invandringen systemet kvar av Obama-administrationen.

I en intervju med Fox News Sean Hannity, Sessions klargjorde gränsskyddet byråer skulle genomdriva invandring lag som aldrig förr.

”Det viktigaste för oss är att sända ett tydligt budskap till världen: 'Gränsen är inte öppen. Vänligen inte komma "” Sessions sagt.

”Du kommer att uppfattas om du kommer och du kommer att utvisas omedelbart.Och om du är en brottsling, kommer du att åtalas, och om du överfall våra officerare, vi kommer att komma på dig med en ton av tegel.”

Sessions meddelade förnyade tillslag mot kriminella utlänningar under en turné av gränsen i Nogales, Arizona, där han riktade åklagare att vara hårdare på invandring relaterade brottslingar, inklusive människohandlare och upprepa utvisade.

”För dem som fortsätter att söka felaktig och olaglig inresa i detta län, är varnat.Detta är en ny era. Detta är Trump eran. Den laglöshet, abdikation skyldighet att upprätthålla våra lagar och catch and release politik i det förflutna är över.”

Den tidigare Alabama senator meddelade också planer på att lägga 125 invandring domare för att minska den massiva eftersläpningen antalet ärenden, förklarar ytterligare 50 domare skulle läggas i år och 75 i 2018 i en strömlinjeformad hyra plan som minskar anställa tid.

Till skillnad från tidigare, sade justitieminister vuxna fångas illegalt in i USA interiören kommer nu tas i förvar och deporteras så snart som möjligt, ett slut på den så kallade catch and release politik Obama eran.

”I enlighet med presidentens dekret, vi kommer nu att kvarhålla alla vuxna som grips vid gränsen. De kommer inte att släppas. För att stödja detta uppdrag har vi redan ökade 25 invandring domare häkten längs gränsen.”

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela