chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

FBI ERHÅLLEN SURVEILLANCE WARRANT MOT FÖRRE TRUMP KAMPANJ RÅDGIVARE

Publicerad 2017-04-12 22:40:39 i Allmänt,

 

Uppenbarelsen bekräftar för första gången som en federal övervakning teckningsoption, känd som en FISA berättigande, utfärdades för en medlem av Trump kampanj

FBI fick godkännande från en hemlig federal domstol i somras för att genomföra kommunikationsövervakning mot Carter Page, en tidigare rådgivare till Donald Trump presidentvalskampanj, är The Washington Post rapporterar.

Uppenbarelsen bekräftar för första gången som en federal övervakning teckningsoption, känd som en FISA berättigande, utfärdades för en medlem av Trump kampanj som en del av en federal utredning av potentiella banden mellan republikanska intresseföretag och den ryska regeringen.

I ansökan om teckningsoption, federala tjänstemän anges vad de sade var bevis för att det fanns sannolika skäl som visar att sidan agerade som en agent för den ryska regeringen, sade tjänstemän The Post.

Det bevis ingår kontakter i 2013 med ryska spioner som försökte rekrytera sida i New York City. Detaljerna i denna rekrytering försök lades ut i en förseglad FBI klagomål i januari 2015. Buzzfeed News publicerade klagomål tidigare denna månad. Page förnekade att han framgångsrikt rekryterats eller att han delade känslig information med agenter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela