chiefmoppedanne.blogg.se

EN BLOGG MED NYHETER OCH VARDAGS BILDER OCH BLANDANDE SAKER MEST NYHETER SOM KÄLLAN KOMMER I FRÅN INFOWARS

Österrikiska tidningen: Det är dags att diskutera om Islam bör förbjudas i Europa

Publicerad 2016-03-31 00:41:42 i Allmänt,

 

"Nu måste vi tillåta diskussioner om huruvida islam som sådan bör förbjudas i Europa."

En förklaring av Wolfgang Fellner i den dagliga österrikiska tidningen "Österreich" har skapat ilska bland lokala muslimer.

I en nyligen upplaga journalisten sade: "Nu måste vi tillåta diskussioner om huruvida islam som sådan bör förbjudas i Europa."

Enligt den islamiska trossamfundet i Österrike, Fellner således attackerar "den centrala mänskliga rätten till religionsfrihet" och att Fellner uttalande "inte ska skickas i tystnad", sade taleskvinna för den islamiska gemenskapen i Österrike (IGGiÖ), Carla Amina Baghajati, i ett pressmeddelande.

Islam är en erkänd religion i Österrike.

Påståendet i den österrikiska papper, kommer bara några dagar efter en ledare i den stora italienska tidningen Il Giornale , föreslog samma.

Dessa tidningar betraktas som mycket vanliga, och inte några högerextrema publikationer, som har föreslagit samma år.

Det kommer efter terroristattacker som begås av muslimer, och bristen på vilja att bekämpa islamisk terrorism av så kallade moderata muslimer, som har svårt att protestera verserna i Jihad i Koranen, vilket naturligtvis skulle vara att erkänna att Koranen är inte perfekt.

Deprimerande undersökning visar hur extremt dum Amerika har blivit

Publicerad 2016-03-31 00:36:00 i Allmänt,

 
Om vi ​​fortsätter att sätta skräp i, kommer vi att fortsätta att få soporna, och det är den kalla, hårda verkligheten i frågan
För tio år sedan var en stor Hollywood-film med titeln "Idiocracy" släpptes, och det var en utmärkt metafor för vad som skulle hända med Amerika under loppet av nästa årtionde.

I filmen, en "genomsnittlig amerikansk" vaknar upp 500 år i framtiden bara för att upptäcka att han är den mest intelligenta personen i särklass i "dumbed" samhälle som han plötsligt befinner sig i. Tyvärr tror jag verkligen att om människor genomsnittliga intellekt från 1950 och 1960 transporterades till 2016, skulle de sannolikt anses mentala jättar jämfört med resten av oss. Vi har ett land där brottslingar får betalt $ 1000 per månad inte skjuta människor, och den högst betalda offentliganställd i mer än hälften av tillstånden är en fotbollstränare . Knappast någon tar tid att läsa en bok längre, och ändå den genomsnittliga amerikanska spenderar 302 minuter per dag tittar på tv. 75 procent av våra unga vuxna kan inte finna Israel på en karta över Mellanöstern, men de vet hur man hittar smuts på Internet. Det kan vara svårt att tro, men det finns mer än 4 miljoner vuxna webbplatser på Internet idag, och de får mer trafik än Netflix, Amazon och Twitter tillsammans.

Vad i världen har hänt med oss? Hur är det möjligt att vi har blivit så dum? Enligt en helt ny rapport som nyligen släpptes, nästan 10 procent av våra akademiker tror att domaren Judy är på Högsta domstolen ..

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela